Over Luzt

Nieuwe hotspot in Eindhoven

WAT KRIJG JE WANNEER JE LUST, LIEFDE EN PASSIE COMBINEERT MET FANTASTISCH ETEN EN HOOGSTAANDE GASTVRIJHEID?

Juist, een zaak met een ambiance waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Deze gastrobar maakt luxe en verfijning toegankelijk voor iedereen. De relaxte sfeer nodigt je uit en vormt samen met het urban-chique karakter de basis van Gastrobar Luzt.

Het decor met zijn majestueuze allure in een trendy setting maakt je nieuwsgierig over wat er komen gaat. Van de warme gastvrijheid bij binnenkomst tot ongedwongen kunnen genieten van de bijzondere gerechten van Chef Ruben, om vervolgens af te sluiten met een heerlijke verrassende cocktail. Liever een goed aangeklede koffie? Of een alcoholvrije gin-tonic? Ieder drankje dat achter de bar vandaan komt heeft het vermogen om jou naar het puntje van de stoel te laten schuiven.

Bijzonder, met smaak en kwaliteit.

Van verrassing tot verbazing

LUZT is ontstaan uit de wens om hoogwaardig en kwalitatief eten toegankelijk te maken voor de ‘gewone’ mens, zonder daarbij het luxegevoel te verliezen.

Er ontstond een behoefte aan een horecagelegenheid die gasten een complete ervaring bezorgt; vanaf het moment van binnenkomst tot aan het afrekenen en verlaten van het restaurant. Een van de belangrijkste onderdelen van een restaurantbeleving is het eten en dat moest absoluut verrassend zijn om onvergetelijk te zijn.

Gerechten en dranken worden met aandacht bereid en gepresenteerd om een aangenaam verraste reactie bij de gast te ontlokken. Dit resulteert in een onvergetelijke ervaring.

Signature fine food

Ongedwongen culinair eten en drinken. Dat is waar wij voor staan! Wij willen je verrassen en je zintuigen prikkelen.

Ruben vertelt: “Ik probeer ieder gerecht een wauw-factor te geven, daarvoor speel ik vaak met structuren. Op deze manier probeer ik elke gast kennis te laten maken met een nieuwe beleving. Voor mij is het mooiste product in de keuken het product waarvan ik weet dat er liefde, tijd en aandacht in zit. Aan mij is het dan de eer om dit perfect te bereiden, zodat ik de ervaring door kan geven. Het verhaal rondom de producten geeft mij vaak ook de inspiratie om beter te koken. Daarom is ieder ingrediënt met veel zorg uitgekozen.”

Ongedwongen exclusiviteit

Van een terras met comfortabele loungebanken tot een grote bar om te genieten van de signature cocktails. Laagdrempelige luxe is nu toegankelijk!

Ons onderscheidend vermogen is om anders te doen en te denken dan de rest. Wij maken van alles een feestje en zorgen voor fantastische herinnering. Dat doen we door tot in de detail het concept door te voeren; van social media en reservering tot het welkom heten en finishing touch op de gerechten.

“Wauw!” Dat is wat we willen horen….

BELEVING

Beleving is het toverwoord! Van het karakteristieke pand, het zicht op de brouwketels tot de open keuken waaruit geuren komen die je doen watertanden…

We gaan heel ver om het iedereen naar zijn zin te maken en denken door tot in de details. Dit begint al bij het reserveren en loopt door tot in het interieur, de bieren en gerechten maar vooral de eeuwige glimlach van het team. Een team dat er staat met een lach, een knipoog en een warm hart. Die graag adviseert, gasten verrast en altijd een stapje extra zet. Zij maken de beleving compleet.