Over stadsbrouwerij 013

Brouwerij - Horeca - de Albatros

Vakantiegevoel aan de Piushaven!

De ultieme bierbeleving vind je hier; in een karakteristiek pand, met zicht op de brouwketels, aan het water en OP het water.

Want schip; de Albatros, hoort ook bij Stadsbrouwerij 013!

Wie langs ons pand aan de Piushaven wandelt, waant zich echt even op vakantie. Een gevoel van rust, tevredenheid en gezelligheid komt hier vanaf het water aangewaaid en wordt nog eens versterkt door de juiste combinatie van cultuur en natuur. Dat welkome gevoel groeit zodra je binnenstapt in ons restaurant en wordt gedurende je verblijf tot in alle details doorvertaald.

ONZE BROUWERIJ

Herkenbaar vanaf de eerste slok. Bieren met het gevoel van toen maar de smaak van nu.

Ieder receptuur wordt speciaal ontwikkeld door ons eigen brouwteam en met veel passie en zorg doorgetest tot in de perfectie. In deze turbulente speciaalbiertijden willen we een beetje terug gaan naar de basis. Ons doel is om jou het bijzondere in het normale te laten ontdekken. En dat doen we door bieren te brouwen die wij zelf lekker vinden met respect voor de traditionele bierstijlen. Want wij zijn bierkenners die gaan voor een mooie balans in smaak met altijd dorst voor nieuwe ontdekkingen. Geniet van de met heerlijkheid verweven Tilburgse speciaalbieren!

DE ALBATROS: MAJESTUEUZE ALLURE & GEZELLIGHEID!

Dit 100 jaar oude schip met enorm drijvend terras is de nieuwe hotspot voor een perfecte terrasdag, de mooiste bruiloft of een feest om nooit te vergeten.

….Dat vat de nieuwe Albatros samen. Volledig vanaf de bodem vernieuwd en gebouwd. Treed binnen via de Titanic-achtige trap en wordt betoverd door het prachtige interieur. Neem plaats aan de gezellige bar, plof neer op de luxe banken of hang lekker rond een hangtafel.

Uit de keuken komen onze ambachtelijke specials en ons eigen 013-speciaalbier vloeit rijkelijk uit de taps. Maar vergeet onze signaturen hoprails niet! Dineren, borrelen en misschien een klein dansje? Tot snel!

Bourgondische verfijning

Laagdrempelige culinaire verrassingen vind je terug op de uitgebreide menukaart. Alles met onze bieren of perfect passend bij onze bieren.

Gastvrijheid en goede service is bij ons vanzelfsprekend. Hier plof je lekker neer om plezier te maken en ruimte te creëren voor fijne gesprekken met elkaar. Om geadviseerd te worden in ons ruime aanbod aan zowel klassieke als avontuurlijke speciaalbieren die voor je neus gebrouwen worden. Om bourgondisch te genieten, maar met een verfijnd en luxe randje. Want hoewel menig Tilburger terugkeert voor zijn favoriete gerecht en het totaalplaatje dat aan alle kanten klopt, weet onze kaart ook altijd weer te verrassen!

VAN LUNCH TOT PROEVERIJ…

Van lunch tot diner, van proeverij tot bruiloft… een locatie waar je alles gaan vinden, doen en beleven.

De smaakcombinaties van speciaalbier en goed eten is wat centraal staat bij een bezoek aan Stadsbrouwerij 013. Naast de adviezen die onze menukaart en het vakkundige personeel je bieden, is het ook mogelijk om proeverijen en rondleidingen te volgen door de brouwerij, onder leiding van onze Zytholoog. Hem kun je pas écht het hemd van zijn lijf vragen!

BELEVING

Beleving is het toverwoord! Van het karakteristieke pand, het zicht op de brouwketels tot de open keuken waaruit geuren komen die je doen watertanden…

We gaan heel ver om het iedereen naar zijn zin te maken en denken door tot in de details. Dit begint al bij het reserveren en loopt door tot in het interieur, de bieren en gerechten maar vooral de eeuwige glimlach van het team. Een team dat er staat met een lach, een knipoog en een warm hart. Die graag adviseert, gasten verrast en altijd een stapje extra zet. Zij maken de beleving compleet.