Even voorstellen // Fabian Ceulemans

Even voorstellen // Fabian Ceulemans

Hi!

Graag introduceer ik mijzelf binnen Lighttown Brewers/Dutch Beer Concepts! Ik ben Fabian, 30 jaar, uit Nijmegen. Na 11 jaar bij diverse horecazaken in de keuken als souschef gewerkt te hebben, vond ik het tijd om iets nieuws te gaan proberen.

Via mijn Eindhovense vriendin met Van Moll in contact gekomen en sinds begin 2022 werk ik er met veel plezier als accountmanager! Zowel vanuit mijn horeca achtergrond als persoonlijke interesse in speciaalbier past deze nieuwe uitdaging mij erg goed.

In mijn vrije tijd zit ik graag op de fiets, speel ik in een band en drink ik graag een biertje in de kroeg. Daar drink ik het liefst een IPA of frisse sour.

Ik kijk er erg naar uit om iedereen binnen de organisatie beter te leren kennen en om met z’n alle te vlammen!