Even voorstellen // Rob Koning

Even voorstellen // Rob Koning

Mijn naam is Rob Koning, 44 jaar, getrouwd, 2 dochters en woonachtig in Helmond. Geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Ik zeg nog geen ´Houdoe´, maar na 15 carnavals inmiddels aardig geïntegreerd in Brabant. Voor zonsopkomst ben ik te vinden in de sportschool of aan het hardlopen. Als ik niet aan het werken, fitness of hardlopen ben, ben ik met ons gezin of samen met vrienden op pad.

Sinds 2018 ben ik accountmanager bij Van Moll Craft Beer.

Hiervoor was ik werkzaam bij ABN-Amro, AB-InBev, Coca- Cola en Jacobs Douwe Egberts.

Mijn hart gaat sneller kloppen van het verkopen van onze bieren, de verwachting van de klant te overtreffen en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken én met elkaar een groot succes van Lighttown Brewers te maken.