Geoliede machine Luzt

Geoliede machine Luzt

Na het afscheid van een aantal kanjers zijn er wat verschuivingen geweest binnen het team van Luzt. Zo is Devon assistent bedrijfsleider geworden, mede te danken aan zijn fantastische inzet heeft hij heeft de afgelopen maanden bewezen dat hij er klaar voor is. Dit is dan ook de reden dat we hem deze kans hebben gegeven. Hij gaat zichzelf verder ontwikkelen in de bierkaart en starten met de Stibon, alle vragen over de bieren mogen dan ook naar hem! Ook staat hij voor je klaar wanneer je vragen hebt over technische zaken zoals janssenskassa, resengo en until. Daarnaast is Dennis de afgelopen maanden vooral bezig geweest om de geoliede machine draaiende te houden. Hij is chef in-leer geworden, en dankzij hem hebben wij het voor elkaar gekregen om in korte tijd onze nieuwe collega’s tot werkelijke parels klaar te stomen!

Helaas moeten we ook afscheid nemen van een aantal collega’s. Onze lieve Marleen gaat na jaren trouwe dienst een nieuwe uitdaging aan. We wensen haar heel veel plezier en succes en hopen dat ze nog vaak bij ons op het terras komt zitten. Daarnaast gaat Mateos uit de keuken weg. Hij is begonnen als leerling, en daarna uitgebloeid tot een van onze favoriete grappenmakers uit de keuken. Zijn enthousiasme en vrolijkheid gaan we zeker missen, naast alle extra hulp. Wel snappen we zijn keuze voor iets nieuws helemaal en zijn we benieuwd hoe hij zichzelf verder gaat ontwikkelen bij bellevue. Aan hem hoeven we niet te vragen om lekker op het terras te komen zitten, omdat we toch al weten dat hij langskomt. Heel veel succes en tot de borrel!

 



X