Goud Dutch Beer Challenge 2022

Goud Dutch Beer Challenge 2022

YES! We hebben gewonnen!🥇 Onze Euforie 3 heeft geen Gouden Medaille gewonnen bij de Dutch Beer Awards 2022! Wij zijn super trots op het behalen van deze medaille, trots op onze bieren en trots op ons team, want dit is een kroon op het harde werk! 👑 💪🏼

Euforie 3 – No Coast IPA Tussen alle fruitbommen uit New England en bittere knoeperts uit het Wilde Westen is het fijn om het land in te trekken. No Coast, gewoon een IPA met fijne bitters en een toefje biscuits mout! Biscuit doet iets magisch met hop. In het binnenland valt er ook een hoop moois te ontdekken maar dan wel in balans. Een IPA met inhoud hoeft niet te schreeuwen. Net als Zwitserland, we kiezen geen kant maar we hoppen zeker niet neutraal. Het percentage ligt wat lager want bergop gaat het allemaal wat trager. Dus vat er nog maar eentje! Een heerlijk bier wat dus zeker het proeven waard is, want dat het een topper is, is nu nogmaals bevestigd met deze geweldige Gouden Medaille!

Euforie 3

You are holding a No Coast style IPA, a bit like Switzerland, secrecy from the vaults, Hicks Boson guaranteed, quite neutral but not regarding the hops.

Foodpairing: Cheese fondue with chocolate fondue as dessert!

Bestel Euforie 3