Hey! Ik ben Silke

Hey! Ik ben Silke

Silke de Bruin

Personeelszaken

Wie ben je?

Mijn naam is Silke, ik ben 26 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in Breda. Ik vind alles wat met eten en drinken te maken heeft leuk; uiteten, samen eten, eten bestellen, in eten, in drinken… en koken! Daarnaast heb ik laatst een pingpongtafel aangeschaft, dat compenseert alles hopelijk een beetje.

Wat is je achtergrond?

Na het afronden van de opleiding horeca ondernemer/ manager op de Rooi Pannen ben ik verder gaan studeren op Breda University. Hiervoor heb ik vorig jaar mijn diploma Facility Management behaald.

Hoelang werk je bij DBC?
Ik werk al ruim een halfjaar bij DBC als medewerker personeelszaken. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en variëren van contracten opstellen tot nadenken over een e-learning tot aan als een soort centrale helpdesk fungeren voor al jullie vragen. 😊

Wat vind je het leukst aan het werk?

De afwisseling van het werken voor de verschillende bedrijven en de diverse dingen die ik doe maken het voor mij heel leuk. Echt elke dag is anders.

Motto:  

Zie de wereld als een lopend buffet, schep op wat energie geeft.

Passie:

Eten en pingpong