Hey nieuwe collega’s 100 Watt – Juli 2023

Hey nieuwe collega’s 100 Watt – Juli 2023

WELKOM BIJ CAFE 100 WATT!

Wat super leuk dat jullie ons enthousiaste team komen versterken. We kijken uit naar een leuke en mooie samenwerking!

KEUKEN

HORECA

Tim van de Ven

27 jaar // Eindhoven  // Medewerker bediening

Noah Hovers

19 jaar // Eindhoven  // Medewerker bediening

Hey, I’m Noah, I’m exited to start working with all of you. I’m 19 and I’m a big into rugby and anything that involves water. Can’t wait to meet all of you properly.

Pleundert van Amstel

21 jaar // Eindhoven  // Medewerker bediening

Hoi ik ben Pleun! Nieuw in Eindhoven en een vrolijke optimistische jongen, ik heb tot nu toe (bijna) altijd in de horeca gewerkt en zet dit graag door bij 100 WATT. Ik zie jullie snel!

Nikol Dionisieva

20 jaar // Eindhoven  // Medewerker bediening

I’m Nikol, a first-year ICM student, switched from Physiotherapy at Fontys and I’m from Bulgaria. I used to work at Burger King Eindhoven and also in a Chinese restaurant in my home country. Right now I’m working at Hubble Community Cafe, but I want another job – something that suits me more. My favorite food is a really hard thing to point out, I’m a foody! But let’s say pasta in any form and size. My favorite beer is a beer from my country and it’s called Kamenitza, but if I have to choose a Dutch one it’s definitely La Trappe White, of course!

Roel Beks

16 jaar // Eindhoven  // Medewerker bediening

Hoi ik ben Roel. Ik ben 16 jaar en begin na de zomer aan mijn laatste jaar vwo. Hiervoor werkte ik bij een hockeyclub achter de bar. Mijn favoriete bier is toch echt wel een koud witbiertje of een Italiaans biertje. In mijn vrije tijd hockey ik graag.

Ties Driessen

19 jaar // Eindhoven  // Medewerker bediening

Hoi! Ik ben Ties. Ik ben 19 jaar oud en 3e jaars student technische bedrijfskunde. Ik woon op kamers in een studentenhuis in Eindhoven, hierbij is er naast studeren een hoop tijd voor andere leuke dingen zoals bijvoorbeeld uitgaan op stratumseind en samen op vakantie gaan. Deze gezelligheid is iets waar ik erg van hou. Verder is de horeca vrijwel nieuw voor mij, dus er valt nog een hoop te leren 🙂

Timothy ’t Gilde

26 jaar // Eindhoven  // Medewerker bediening

ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT!

Wij blijven groeien en dat betekent dat wij altijd op zoek zijn naar talenten! Ken jij iemand die perfect in ons team zou passen? Iemand die niet stil wilt zitten, wilt groeien en leren, en altijd positief is?

Tip diegene dan om te komen werken in het leukste bedrijf van Eindhoven!

En zoals je weet; alles valt te leren! Als er maar een wil is….