Hey nieuwe collega’s 100 Watt – November 2022

Hey nieuwe collega’s 100 Watt – November 2022

WELKOM BIJ CAFE 100 WATT!

Wat super leuk dat jullie ons enthousiaste team komen versterken. We kijken uit naar een leuke en mooie samenwerking!

HORECA

Karsten Linssen

18 jaar // Eindhoven  // Medewerker bediening

Mijn naam is Karsten Linssen, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Eindhoven. Ik studeer momenteel bedrijfseconomie aan de universiteit van Tilburg. In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal en vind ik het leuk om met vrienden een biertje te doen. Mijn favoriete bier is een Triple Karmeliet. Verder heb ik veel zin om te gaan werken bij de stadbrouwerij.

Vriendelijke groeten Karsten Linssen

ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT!

Wij blijven groeien en dat betekent dat wij altijd op zoek zijn naar talenten! Ken jij iemand die perfect in ons team zou passen? Iemand die niet stil wilt zitten, wilt groeien en leren, en altijd positief is?

Tip diegene dan om te komen werken in het leukste bedrijf van Eindhoven!

En zoals je weet; alles valt te leren! Als er maar een wil is….X