Hey nieuwe collega’s DBC – Februari 2023

Hey nieuwe collega’s DBC – Februari 2023

WELKOM BIJ DBC SERVICES!

Wat super leuk dat jullie ons enthousiaste team komen versterken. We kijken uit naar een leuke en mooie samenwerking!

ADMINISTRATIE

Mark Mérelle

35 jaar  // Medewerker administratie

Hi! Fijn om vanaf nu ook officieel onderdeel te zijn van Dutch Beer Concepts. Kort over mezelf: 35 jaar, vader van een dochtertje van 2. Na een carrière in als accountmanager in de ICT een tijdje terug de switch gemaakt naar de bierwereld. Eerst als brouwer bij Rabauw, daarna de administratie bij Van Moll en nu in diezelfde rol bij jullie. Naast een passie voor bier (het liefst donkere moutige bieren) ook een passie voor eten, dat krijg je er met een Indische vader letterlijk met de paplepel ingegoten. Ik zal snel persoonlijk kennis komen maken dus tot dan!

STAGE

Noa van der Vleuten

18 jaar  // Marketing Stagiair

Hi allemaal, ik ben Noa van der Vleuten (18) student Fontys communicatie en ik kom uit Best (Noord-Brabant). 2 jaar geleden heb ik de havo afgerond en ben ik meteen doorgestroomd naar de communicatieopleiding in het mooie Eindhoven. Ik woon nog thuis samen met mijn ouders en jongere broertje, wat mij allemaal BEST goed bevalt. Daarnaast zit ik ook niet graag stil en vind ik het leuk om sportief bezig te zijn. Zo ben ik op de zondag altijd te vinden op het hockeyveld met in de 3e helft in mijn rechterhand een lekker fruitbiertje.

Jinthe de Boer

20 jaar  // Marketing Stagiair

Hoi allemaal, ik ben Jinthe de Boer en ik ben 20 jaar. Ik studeer HBO communicatie op Fontys in Eindhoven. Voor mijn opleiding loop ik momenteel een aantal maanden stage bij Dutch Beer Concepts. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en dingen aan te pakken op mijn eigen manier. Ik ben in het weekend te vinden op mijn werk bij Peakz. Hier tap ik voor alle sportievelingen een lekker biertje. Ik ben (nog) geen echte bierliefhebber, maar ik sta er wel voor open om alles te proeven 🙂

Groetjes,

Jinthe

ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT!

Wij blijven groeien en dat betekent dat wij altijd op zoek zijn naar talenten! Ken jij iemand die perfect in ons team zou passen? Iemand die niet stil wilt zitten, wilt groeien en leren, en altijd positief is?

Tip diegene dan om te komen werken in het leukste bedrijf van Eindhoven!

En zoals je weet; alles valt te leren! Als er maar een wil is….