Hey nieuwe collega’s DBC – Maart 2023

Hey nieuwe collega’s DBC – Maart 2023

WELKOM BIJ DBC SERVICES!

Wat super leuk dat jullie ons enthousiaste team komen versterken. We kijken uit naar een leuke en mooie samenwerking!

Nova Arts

Medewerker HR

Hi! Mijn naam is Nova en ik ben 22 jaar oud. Ik studeer Personeelwetenschappen aan de universiteit van Tilburg en ik zal Silke gaan ondersteunen op de HR-afdeling van Dutch Beer Concepts. Ik kijk ernaar uit jullie allemaal te ontmoeten!

ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT!

Wij blijven groeien en dat betekent dat wij altijd op zoek zijn naar talenten! Ken jij iemand die perfect in ons team zou passen? Iemand die niet stil wilt zitten, wilt groeien en leren, en altijd positief is?

Tip diegene dan om te komen werken in het leukste bedrijf van Eindhoven!

En zoals je weet; alles valt te leren! Als er maar een wil is….