Hey nieuwe collega’s DBC – September 2022

Hey nieuwe collega’s DBC – September 2022

WELKOM BIJ DBC SERVICES!

Wat super leuk dat jullie ons enthousiaste team komen versterken. We kijken uit naar een leuke en mooie samenwerking!

STAGE

Bart van Beek

20 jaar  // Finance Stagiair

Hoi ik ben Bart en ik kom bij jullie stage lopen voor een periode van 10 weken. dit zal ik gaan doen op het kantoor aan de financiële kant, en om precies te zijn de kostprijzen. ik zit op school aan de Has hogeschool en zit nu in mijn eerste stage van jaar 3. ik ben geen bierkenner en heb nog vrij weinig geprobeerd maar ben dit de komende weken wel van plan.

Groetjes Bart van Beek

ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT!

Wij blijven groeien en dat betekent dat wij altijd op zoek zijn naar talenten! Ken jij iemand die perfect in ons team zou passen? Iemand die niet stil wilt zitten, wilt groeien en leren, en altijd positief is?

Tip diegene dan om te komen werken in het leukste bedrijf van Eindhoven!

En zoals je weet; alles valt te leren! Als er maar een wil is….X