Hey nieuwe collega’s LUZT! – September 2022

Hey nieuwe collega’s LUZT! – September 2022

WELKOM BIJ LUZT!

Wat super leuk dat jullie ons enthousiaste team komen versterken. We kijken uit naar een leuke en mooie samenwerking!

HORECA

lucy

Luz Garces Guzman

24 jaar // Eindhoven // Medewerker bediening

Ik ben Lucy en Ik kom uit de Dominicaanse Republiek, sinds oktober 2021 woon ik in Heeze maar daarvoor heb ik 3 jaar in België gewoond. Ik houd van hardlopen, sporten en eten. Ook vind ik bachata dansen super leuk. Qua eten vind ik rijst, pasta en zalm super lekker. Mijn motto is ”Mistakes and experiences are your best teachers”.

Eloise Veugen

18 jaar // Eindhoven // Medewerker bediening/ marketing

Ik ben Elo, ik ben 18 jaar oud. Ik studeer in Tilburg en woon in Budel. Ik heb al aardig wat ervaring opgedaan in de horeca en vind dit ook de leukste werkvloer om op te staan. Ik heb een ongeveer 2 jaar bij Grieks restaurant Akropolis in Budel-Schoot gewerkt en een tijdje bij eetcafe In De Sleutel in Valkenswaard. Omdat ik hier voor mijn marketing opleiding stage ga lopen en ik een passie heb voor horeca leek het mij een leuk idee om daarlangs hier ook te komen werken. Ik vind het een leuke nieuwe uitdaging omdat bij Luzt een heel ander publiek komt dan dat ik gewend ben om mee te werken. Ik ga hier ondanks de ervaring die ik al heb opgedaan dus nog veel leren. Ik kijk er erg naar uit om bij jullie te starten!

Keith Lucker

25 jaar // Eindhoven // Medewerker bediening

KEUKEN

20220814_191948

Alessandro Maso

22 jaar // Eindhoven //Afwasser

I m Italian but I ve been living in canary Island the last 9 years.
I can speak 3 languages

Luke Janssen

20 jaar // Eindhoven // Afwasser

ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT!

Wij blijven groeien en dat betekent dat wij altijd op zoek zijn naar talenten! Ken jij iemand die perfect in ons team zou passen? Iemand die niet stil wilt zitten, wilt groeien en leren, en altijd positief is?

Tip diegene dan om te komen werken in het leukste bedrijf van Eindhoven!

En zoals je weet; alles valt te leren! Als er maar een wil is….X