Hey nieuwe collega’s SB013 – Mei 2023

Hey nieuwe collega’s SB013 – Mei 2023

WELKOM BIJ STADSBROUWERIJ 013!

Wat super leuk dat jullie ons enthousiaste team komen versterken. We kijken uit naar een leuke en mooie samenwerking!

Fynn Vleugels

22 jaar // Tilburg  // Medewerker bediening

Ik ben Fynn, 21 jaar. Hiervoor heb ik vooral logistiek, bezorgwerk en kleine creatieve opdrachten gedaan. Horeca lijkt mij heel leuk, maar het is voor mij dus helemaal nieuw. Mijn favoriete bier is denk ik een Affligem blond.

Karya Pamir

19 jaar // Tilburg  // Afwasser

ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT!

Wij blijven groeien en dat betekent dat wij altijd op zoek zijn naar talenten! Ken jij iemand die perfect in ons team zou passen? Iemand die niet stil wilt zitten, wilt groeien en leren, en altijd positief is?

Tip diegene dan om te komen werken in het leukste bedrijf van Eindhoven!

En zoals je weet; alles valt te leren! Als er maar een wil is….