Hi! Ik ben David

Hi! Ik ben David

Mede eigenaar/ directeur brouwerij

Hoi, ik ben David Hendrich en woon met mij zoontje van 13, lieve vrouw en 1 kat (Blauwe Rus) in Meerhoven.
Jarenlang werkzaam geweest als manager in de IT wereld maar nu als bierondernemer, en wat de meeste misschien nog niet weten; ik doe naar de brouwerijen ook hammen bereiden. Yes, die heerlijke ham die ook bij jullie op de kaart staan, van de Benthammer. De Nederlandse Pata Negra!
Ik ben altijd een bierliefhebber geweest en ben daarom een zoektocht gestart naar het oudste bierrecept. Die heb ik (nog) niet gevonden maar wel kwam ik meer te weten over de rijke biergeschiedenis die Eindhoven kende. Ik schreef hierover een boek en gaf lezingen. En telkens sloot ik af met; “hoe leuk zou het zijn als Eindhoven weer een brouwerij zou hebben”….En zo schreven we in 2013 een nieuwe geschiedenis met Stadsbrouwerij Eindhoven.
Leukste om te doen? Nieuwe initiatieven opzetten, nieuwe dingen doen en uitzoeken maar ook heerlijk genieten van een mooi bier.
Wat is je motto? Alles kun je maken/worden of bouwen als je maar wil!
Wat is je passie? Kunnen ondernemen, plannen maken en realiseren.