Hi! Ik ben Gijske

Hi! Ik ben Gijske

Wie ben je? Ik ben Gijske Schijf, en ik ben sinds 2017  werkzaam in de horeca van Stadsbrouwerij Eindhoven. Ik ben voornamelijk werkzaam op de vloer, zowel als gastvrouw, in de bediening als achter de bar. Tevens een leidinggevende rol binnen de horeca van Stadsbrouwerij Eindhoven. Stil zitten is niet mijn ding dus ik pak graag van alles met beide handen aan! Ik verricht dan ook naast de werkzaamheden op de vloer het nodige onderhoud aan de website, mede verantwoordelijk voor Untill/Backoffice, aankleding en kuisheid binnen onze locatie, hoofd kerstcommissie.. noem maar op!

Iets over mij: Katten, katten, katten! Ik vind katten top dus. Ik kijk ook vaak de kat uit de boom maar ben ik eenmaal los dan dans ik de muizen van tafel, het liefst op volvette techno. Maar niet alleen dat, ik ga ook graag een stukje rennen en klus wat af in en rondom huis. Ik kan enorm genieten van de natuur, sport, gezellige mensen, dansen, borrelen, koken en heerlijk eten.

Wat collega’s zeggen over mij: Giggling Gijs

Waarmee kun je bij mij terecht: Alle vragen/opmerkingen over Untill, website, gastvrijheid, koffie/bier en natuurlijk ook je persoonlijke kwesties kun je bij mij neerleggen.

Mijn favoriete biertje: Natuurlijk de Orchestra of Angels

Levensmotto: You’ve Cat tot be Kitten me right Meow