Hallo! Ik ben Hans

Hallo! Ik ben Hans

Wie ben je? Ik ben Hans Meijs, geboren in 1958 en ik ben eigenlijk kunsthistoricus (drs.!), dus m.n. geïnteresseerd in bier- en brouwerijgeschiedenis en de geschiedenis van Tilburg Zoals het gebouw van SB013). Ik ben trotse vader van Joep en Sam. Mijn vrouw heet Annemarie. Jazzfreak (Paradox!). En nog steeds fanatiek hockeyer bij de gezelligste club van Tilburg: Were Di.

Wat ik doe bij de stadsbrouwerij: rondleidingen en proeverijen in Tilburg (en soms Eindhoven), helpen in de brouwerij (brouwen, bottelen)

Wat collega’s zeggen over Hans: rustig, behulpzaam, optimistisch. Soms wat vergeetachtig. Zal met de leeftijd te maken hebben… 😉

Waarmee kun je bij mij terecht: overtollig bier. Maar ook vragen over biergeschiedenis, Nederlandse en Belgische brouwerijen. En een gezellig praatje als het een keer niet zo druk is…

Mijn favoriete biertje: SB013: Lumunus, SBE: Orchestra of Angels, algemeen: Orval

Levensmotto: Carpe diem quod cervesamX