Hi! Ik ben Janna

Hi! Ik ben Janna

Wie ben je? Ik ben Janna, 23 jaar en ik woon in Tilburg. Mijn hobby’s zijn wat aanrommelen met muziek, klassieke piano en valse gitaar, luister ook graag heel veel heel vaak, daarnaast verzamel ik oude boeken en probeer ik die allemaal uit te lezen en ik drink graag bier en af en toe whiskey. En ik heb een nieuwe hobby en dat is motoren. Ik heb ook in de Beekse Bergen gewerkt als Ranger en wil daarom nog graag praten over dieren.

Wat ik doe bij stadsbrouwerij 013: is bier drinken, rondleidingen, leidinggevende in de Horeca, plezier maken, kaarsjes aansteken, tafelpoten poetsen, lulverhalen ophangen tijdens rondleidingen, heel veel fluiten en grapjes maken met de beste collega’s ooit, orders uitschreeuwen, veel te veel over bier praten en vaak ook veel te veel bier proeven

Je kunt bij mij terecht voor: vragen over dieren, vragen over bieren, In Tilburg met alles, in het algemeen vragen over bier.

Mijn favoriete biertje: Mooi de Klos, Orchestra, till death do us burn and smoke and drown

Levensmotto: We zijn allemaal maar aan het sukkelen.