Hi! Ik ben Mattijs

Hi! Ik ben Mattijs

Wie ben je? Mattijs Vreeke, 41 jaar en ik werk sinds maart 2018 bij Stadsbrouwerij Eindhoven, wat nogal een verschil is met de vorige bedrijven waar ik hebt gewerkt. Ik heb namelijk een grafische opleiding gedaan en tussen 2000 en 2018 altijd in drukkerijen gewerkt. Zowel offset- als zeefdruk. Compleet iets anders dus, maar heb tot op heden nog geen spijt gehad van de switch…

Wat collega’s zeggen over mij: Geen idee, zou je hen moeten vragen

Waarmee kun je bij mij terecht: Brouwerij-gerelateerde zaken en als ik je zelf niet kan helpen, dan weet ik waarschijnlijk wel wie dat wel kan.

Mijn favoriete biertje: Poeh, lastig om er eentje uit te kiezen hoor. Ik kies voor de vorm de Non de Jus!, maar vind de meeste van onze donkere en de barrel aged bieren net zo lekker…

Levensmotto: Heb ik niet, maar neem het leven i.i.g. niet ál te serieus, telt dat als motto? 😉

l zoveel mogelijk proeven, mij blijven verwonderen en leren van ieder.X