Hallo! Ik ben Noor

Hallo! Ik ben Noor

Wie ben je? Ik ben Noor Sebregts, 19 jaar en ik werk in de bediening bij Stadsbrouwerij 013. Het liefst luister ik de hele dag naar muziek en zing ik zelf een refreintje met mijn band. Ik houd van humor, spontaniteit, vriendelijkheid en eten!! I’m a foodie ;). Een goed boek of een mooie (en soms moeilijke) plaat wissel ik op z’n tijd graag af met interieurprogramma’s zoals eigen huis en tuin, heerlijk!

Wat collega’s zeggen over mij: Noor is een lief, oprecht meisje dat weet wat ze wil, met een muzieksmaak waar je U tegen zegt.

Waarmee kun je bij mij terecht: Met vrijwel alles, als het maar niet over cijfers/economisch spul gaat. Zelf ben ik echt een open boek, dus vind ik het altijd fijn als anderen dat ook zijn! Of niet, alles is goed.

Mijn favoriete biertje: Blonde boei of mooi de klos! Wel eerst iets eten..

Levensmotto: We zijn allen eens vrij geboren.. je staat zelf aan het roer! Zorg dat je dagelijkse leven je gelukkig maakt.X