Hi! Ik ben Peer

Hi! Ik ben Peer

Hoi! Ik ben Peer Wolfs, 42 jaar. Geboren en getogen in Gemert, en via Eindhoven (waar ik 18 jaar als leerkracht op een basisschool gewerkt heb, groep 6-7-8) in Geldrop terechtgekomen waar ik met mijn vriendin, hond en kat woon.

 

Vanuit ons huis is het mooi hardlopen door de bossen en op de Strabrechtse Heide, wat ik dan ook regelmatig met veel plezier doe. Hardlopen op mooie (nieuwe) plekken, door de natuur, geeft me veel energie en door daarnaast vegan te leven probeer ik mezelf, maar zeker ook de rest van de wereld, levend en gezond te houden 😉

Andere hobby’s van mij zijn motorrijden, drummen (voorheen in meerdere bandjes), lezen en me bezighouden met bier (stiBON, PINT, maar vooral ook veel proeven uiteraard 😊).

 

Sinds augustus 2018 werk ik bij Café 100 Watt, omdat ik het onderwijs beu was en de baan als assistent bedrijfsleider bij SBE me enorm aansprak. Sinds een jaar is dit in de hoedanigheid van bedrijfsleider.

Het persoonlijke contact met gasten, in een relaxte sfeer, en met een fijn team samen zorgen voor een mooie beleving voor de gasten, is wat het werk voor mij zo leuk maakt. Ook het leren óver en kennis overdragen ván onze bieren hoort daarbij.

 

Dat ben ik, in een notendop!X