Hi! Ik ben Roel

Hi! Ik ben Roel

Roel van Engeland

Bedrijfsleider Stadsbrouwerij 013

Ik ben Roel, 30 jaar oud en woon mijn hele leven al in Tilburg. Mijn hobby’s zijn voetballen, met vrienden leuke dingen doen zoals terrasje, uiteten of een activiteit zoals poolen, darten of karten ect.

Ik ben begonnen op mijn 16e in de horeca als afwasser bij een restaurant, dit beviel me erg goed met collega’s en de gezelligheid op de vloer. Hierdoor ben ik verder de horeca ingegaan en ben ik bij de 3 gezusters fulltime gaan werken in de bediening en achter de bar (overdag maar ook nachtdiensten), dit heb ik een jaartje gedaan en ben toen bij Pellikaan (sportschool) in Goirle te werk gegaan. Hier heb ik ongeveer 7 jaar gewerkt als bijbaan (omdat ik terug naar school ging) en daarna fulltime als manager.

Dit was een mooie stap om verder te gaan in de horeca en ben ik bij Evoluon in eindhoven als restaurant manager aan de slag gegaan, hier heb ik een jaar ervaring opgedaan maar toen kwam ik Stadsbrouwerij 013 tegen:). Na bijna 3 jaar nu werkzaam hier te zijn (in het begin als assistent bedrijfsleider) en nu als bedrijfsleider nog steeds erg goed na mijn zin. Ik vind het leuk met alle collega’s, super fijn team waar we met werken en daarbij vind ik de werkzaamheden om leiding te geven erg leuk. Ook haal ik voldoening uit drukke dagen, de stressmomenten maar juist ook de beleving naar gasten toe over te brengen. Gasten een onvergetelijke dag/avond te bezorgen.

Mijn passie ligt op werkgebied het contact met de gasten, dit vind ik erg leuk om er alles uit te halen wat maar kan.

In mijn prive leven is voetballen wel echt mijn passie, dit doe ik graag met achteraf uiteraard een heerlijk biertje;).