Hi! Ik ben Ronald

Hi! Ik ben Ronald

Wie ben je? Ik ben Ronald Panis, 49 jaar en ik ben dol op bier, vinyl muziek, urban exploring en sneakers! Heb 11 jaar gewerkt voor ’s werelds grootste bierbrouwer, AB InBev, in communicatie, MVO en Sales. Tegenwoordig doe ik dat als zelfstandig consultant maar omdat ik de wereld van bier enorm mis ben ik heel gelukkig met mijn ‘bijbaan’ bij 013! Verder brouw ik ook zelf van tijd tot tijd op hele kleine schaal – Mouse Brewing!

Wat ik doe bij de stadsbrouwerij: Rondleidingen en proeverijen

Wat collega’s zeggen over mij: Dat mag je ze zelf vragen (ik hoop aardige dingen )

Waarmee kun je bij mij terecht: Ik ben altijd in voor een babbel, peuk en een biertje! Verder schijn ik veel van bier te weten dus daar mag je me ook alles over vragen.

Mijn favoriete biertje: Uit het 013 portfolio zijn mijn favorieten Mooi de Klos, Lumunus en Bokkige Boom.

Levensmotto: Just do it!X