Hi! Ik ben Roy

Hi! Ik ben Roy

Wie ben je? HI! Ik Roy Meijnen, ik ben 43 jaar en ik ben een gepassioneerd bierdrinker en brouwer. Naast dat ik elke dag op mijn werk met bier bezig ben, ben ik dat ook in mijn vrije tijd, door middel van verschillende bierclubs, thuis brouwen, samen met vrouw naar festivals/brouwerijen gaan. Mijn vrouw werkt in een slijterij, dus met recht draait ons leven om drank.

Wat collega’s zeggen over mij: De kale helft van Waldorf and Statler (niet dat ik kaal ben, maar Rob wilde die met haar zijn.)

Waarmee kun je bij mij terecht: Alle vragen omtrent de brouwerij en logistiek.

Mijn favoriete biertje: Orchestra of Angels en Quilty Pleasures.

Levensmotto: Live is too short…to drink shitty beer!

et leven is als de mist, zorg dat je niets mist.”ven, mij blijven verwonderen en leren van ieder.X