Hi! Ik ben Siegfried

Hi! Ik ben Siegfried

Ik ben Siegfried Mulder (16-5-1969), geboren en getogen in Emmen. Na mijn studie Bedrijfskunde ben ik in 1994 in de regio Eindhoven terecht gekomen. Na een jaar ben ik het bedrijf Continu begonnen, detachering en werving & selectie in de bouw en industrie voor hoger opgeleide kandidaten. Ik heb Continu in 2015 verkocht toen we ongeveer 1.000 medewerkers in dienst hadden.

Vanaf 2012 ben ik als business coach actief en investeer ik in diverse bedrijven, zodoende ben ik ook in contact gekomen met Stadsbrouwerij Eindhoven, Stadsbrouwerij Tilburg en inmiddels natuurlijk ook Luzt. Ik woon in Geldrop met Chris, we hebben 2 dochters (20 en 22 jaar) die inmiddels niet meer thuis wonen. Wij reizen graag (en veel) en zijn echt wel enorme bourgondiërs, we hebben dus al veel gezien en over de hele wereld mooie restaurants bezocht.

Al deze ervaringen zet ik graag in voor onze mooie bedrijven.