Hi! Ik ben Youri

Hi! Ik ben Youri

Youri Doreleijers

Mede eigenaar/ directeur horeca

Wie ben je? Ik ben Youri, geboren 1982 opgegroeid in de regio Eindhoven. Ik vorm een gezin met Iris en onze zoon Daniël (2 jaar). Ook hebben wij een hele lieve hond ‘Indy’, een Austrialian Shepherd. Deze zullen julie vast eens zien op locatie:). Verder heb ik een passie voor hardlopen, veelal zoek ik de wat extremere tochten uit zoals verschillende ultra marathons in de bergen. In de weekenden doe ik graag een drankje bij vrienden onder het genot van lekker eten.
Welke achtergrond heb je? In mijn jeugd jaren werkzaam geweest in de horeca om uiteindelijk bij Team ABN AMRO aan de slag te gaan in de Volvo Ocean Race. Deze race duurt een jaar, hierin droeg ik de verantwoordelijkheid voor het ABN AMRO hospitality huis rondom de wereld. Na wat omzwervingen in de klas bij Volkswagen weer terug in de horeca gekomen op de TU/e Eindhoven en hier alle catering locaties aangestuurd om vervolgens mee in stappen bij 100 Watt Brewery om samen met mijn partner Iris de horeca van de grond te krijgen. Het begin van alles laten we maar zeggen…
Hoelang werk je bij DBC en wat doe je precies? Sinds 2015 ondernemer, formeel eindverantwoordelijk voor onze horeca bedrijven, sales en kijk graag mee met onze marketing
Wat vind je het leukste aan je werk? De diversiteit van onze bedrijven, verkoop, marketing en horeca. Van hoofdkantoor Jumbo tot de lokale slijterij  en tussendoor een team overleg met onze zeer gewaardeerde collega’s van de horeca. Iedere dag is een feest!
Wat is je motto? Iedere stap voorwaarts is er weer een dichterbij
Wat is je passie? Bergen!