Hiii! Ik ben Geert

Hiii! Ik ben Geert

Ik ben Geert, geboren op 14 maart 1994. Sinds september ben ik werkzaam bij Stadsbrouwerij013 als verkoper. Sinds een jaartje of 10 woon ik nu in Tilburg, maar kom eigenlijk uit het #mooistedorpvannederland Zevenbergen. Waar ik door mijn vrij drukke sociale leven helaas niet veel meer te vinden ben. Sinds afgelopen jaar woon ik samen lieve vriendinnetje Janneke en ons teckeltje Jip samen in een leuk appartementje in Tilburg-west.

Mijn ALL-TIME favorite bier is een gewoon lekker Pilske, misschien wel het lekkerste wat er is. Op een mooie 2de plek staat toch wel een Lumunus. Maarja alles wat uit de ketels komt bij Stadsbrouwerij013 is kwalitatief super mooi en goed bier dus mijn streven dan ook om heel Tilburg en omgeving er van te laten genieten.
Ik heb het mega naar mijn zin bij Stadsbrouwerij013 en dat komt zeker ook door alle leuke collega’s die hier rond huppelen en hopelijke mogen we nog lang van elkaar genieten 😊

In mijn vrije tijd hockey ik graag met mijn team bij Were-di en ben ik regelmatig te vinden in een cafeetje. Favo Cafe? Cul de Sac, goeie sfeer, goeie muziek, altijd koud bier en af en toe plek om lekker te dansen. Zeker een aanrader!

Lunch? Kip, lekker.
Laten we maar eens een keer proosten?X