Hiii! Ik ben Lex

Hiii! Ik ben Lex

Begonnen bij Dutch Beer Concepts met een afstudeerstage vervolgens hier de marketing in. En nu de taak om samen met de juiste personen de webshops naar een hoger niveau te tillen. Een hele klus maar enorm interessant.

De webshops van zowel 100 Watt als Stadsbrouwerij 013 gaan we flink onder handen nemen. Zorgen dat onze e-commerce qua omvang minstens net zo groot wordt als onze kleinste horeca. Want er zit enorm veel potentie in onze online verkoop. We gaan zorgen voor een losstaande entiteit waarin we onze bieren nog meer gaan verkopen en verspreiden door Nederland, en wellicht daarbuiten!?

Ik zal me dus vanaf nu vooral bezighouden met onze webshops als Manager E-Commerce. Denk hierbij aan het opzetten en begeleiden van de ontwikkeling van onze nieuwe webshops en de doorontwikkeling daarvan. Natuurlijk is het belangrijk dat kwaliteit en beleving in de webshop en in het aangeboden pakket de boventoon gaan voeren. Daarnaast ga ik ook aan de slag met; verzenddozen en verzendproces, verbeteren en optimaliseren van logistieke processen, nieuwe webshop exclusive producten, onlinedata vergaren en inzetten en ten slotte een overlap met marketing. En dan vergeet ik vast nog het een en ander!

Samen weten we natuurlijk meer dan alleen, ik sta altijd open voor ideeën en suggesties. Dus heb je iets, wil je ergens over sparren dan weet me te vinden:

lex@dutchbeerconcepts.com
0630558104X