Live bierproeverijen

Live bierproeverijen

LIVE BIERPROEVERIJ

SAMEN BIEREN PROEVEN, DE LEKKERSTE CORONAPROOF ACTIVITEIT VOOR THUIS!

LEES HIER ALLES OVER ONZE LIVE BIERPROEVERIJ.

WE MISSEN HET PROEVEN EN PROOSTEN BIJ STADSBROUWERIJ 013

Vroeger zaten we nu gezellig samen in ons proeflokaal, soms wel hele middagen lang. Sommigen van jullie bleven maar biertjes bestellen, totdat er niets nieuws meer te proeven viel. Boeiende gesprekken over speciaalbier ontstonden vaak, en tijdens onze uitgebreide proeverijen nam de zytholoog jullie natuurlijk mee de brouwerij in. Daar waar hij dan met veel armgebaren, passie en enthousiasme stond te vertellen over de herkomst van onze heerlijke speciaalbieren.

 

DIT KAN OOK GEWOON THUIS OP DE BANK!

Om toch die gezelligheid en die bourgondische proefavonden weer terug te brengen, bedachten wij de live bierproeverij, een leuke activiteit voor iedereen. Vanaf nu kun je samen met je vriendengroep of de hele familie deelnemen aan onze live proeverij! Hierbij inbegrepen zit alles wat je nodig hebt om gezellig vanaf de bank deel te kunnen nemen aan de live bierproeverij. (Afgezien van dorst en zin in bier dan, die twee moet je zelf meenemen!)

 

JOUW EIGEN BIERPROEVERIJ: ZO ORGANISEER JE ‘M

Samen met je gezelschap (dat kan dus online of gewoon samen met je huisgenoten op de bank), je 5 speciaalbiertjes, foodpairing, zintuig-setje, het proefformulier en jouw unieke code plof je neer voor de tv. Bij elk biertje leer je het boeiende verhaal achter het ontstaan, hoe het bier gemaakt wordt, waar de naam vandaan komt en ga zo maar door. We weten het, jullie zijn er niet alleen voor de theorie. Geen zorgen! Er komt genoeg proeven te pas aan deze live bierproeverij.

 

LIVE PROEVERIJ RESERVEREN