Luzt breidt uit en is mooier dan ooit!

Luzt breidt uit en is mooier dan ooit!

Iris (rechts) met algemeen keukenmanager Mark op de Weegh (links). Foto: indebuurt

 

Wil je zien: Luzt in Eindhoven breidt restaurant uit

In 2020 opende Luzt de deuren aan de Markt in Eindhoven.Het restaurant groeide al snel de voegen uit. Daarom werd het pand uitgebreid. Vrijdag 3 juni opende het nieuwe gedeelte de deuren en kun je hier terecht voor een hapje en drankje.

Naast Luzt vond je jarenlang Cafetaria de Markt. In 2021 sloot deze zaak de deuren. “Dat was voor ons de uitgelezen kans om uit te breiden”, vertelt Iris Wischmann mede-eigenaar en verantwoordelijk voor het interieur bij Luzt.

Tekst loopt door onder de foto >

Luzt uitbreiding
Foto: Luzt

Beleving bovenaan

Bij Luzt staat beleving bovenaan. “Dat was ook het uitgangspunt voor ons nieuwe gedeelte. De lat hadden we al vrij hoog gelegd, dus het was een grote uitdaging om het nieuwe gedeelte weer net zo verrassend te maken. Wel was voor ons duidelijk dat we graag een open keuken wilde met een chef’s table, gezellige ronde banken en een grote klimaatkast. Dat leverde een spectaculair decor op waarbij iedere gast het gevoel heeft dat ze op de allerbeste plek te zitten. We hebben niet één eye-catcher, maar het hele interieur is eye-catching.”

Veel meer ruimte

Naast het nieuwe eetgedeelte, gaf de uitbreiding bij Luzt nog veel meer ruimte achter de schermen. “Onze keuken is drie keer zo groot geworden en is een heus kook walhalla voor het team! Dat belooft de komende tijd nog meer verrassende gerechten te brengen Daarnaast is het terras ook een stuk uitgebreid.”

Tekst loopt door onder de foto’s >

Nog meer verbouwing

Luzt houdt het niet bij deze verbouwing. “De pornstar martini’s vliegen inmiddels de deur uit waardoor de cocktailshakers geen moment stil staan. Daarom gaan we ook de cocktailbar verder uitbreiden en eveneens een speciale barista-hoek creëren.”

 

 

BRON: https://indebuurt.nl/eindhoven/bedrijvigheid/wil-je-zien-luzt-in-eindhoven-breidde-uit-overal-heb-je-de-beste-plek~208731/