NIEUWS LUZT

NIEUWS LUZT

Nieuws Luzt Mei 2023

 

Nieuwe samenwerking van start met a Brand new day (Ook wel bekend van Aperol, Campari en Jack Daniels)! Waardoor we vanaf heden bij Luzt onze eigen lijn spirits hebben, denk aan rum, amaretto, gin’s, wodka en in de toekomst misschien nog wel meer. Supermooi met ons eigen label, een randje goud eromheen en je zult het niet geloven maar de smaak is ook nog eens subliem! Hierdoor krijgen we ook een mega vette reclameactie door de hele stad heen waarop we samen met Aperol ons terras gaan promoten. Met de nieuwe spirits kunnen onze barmannen weer lekker losgaan bij het bedenken van nieuwe cocktails en zoals je misschien al gezien hebt, afgelopen maanden laten we via de Socials ook onze gasten mee kiezen naar een vette ‘maand’ cocktail. Complimenten aan ons bar team want de cocktails lopen als een trein en zien er ook nog eens mega goed uit!

 

Misset terras top 100! Ook dit jaar doen we weer mee en we hebben al vernomen dat we door zijn naar de volgende ronde. Heel ons team is scherp op alle punten die wekelijks weer worden herhaald en los van Misset willen we natuurlijk áltijd het leukste en mooiste terras van Eindhoven zijn. Met ons team geloven wij er ook helemaal in dat dit altijd haalbaar is. Ook in onze reviews van de afgelopen tijd zien we weer terug hoe fijn onze gasten het vinden. Met de expertise en verzameling reviews die Arjan maandelijks voor ons samenvoegt zien we een stijgende lijn. De vijf sterren reviews blijven maar stromen, hier een paar leuke voorbeelden:

‘Onwijs leuk ontvangen! Heerlijk gegeten! Fijne bediening met leuke uitleg van de kaart. Er is veel dynamiek, leuk om te zien! Dit is zeker een aanrader voor toerist of inwoner van Eindhoven.’ *****

‘Heel erg lekker gegeten. Zelf had ik het Chef’s menu en dit is goed bevallen. De bijpassende wijnen waren erg goed’ *****

‘Fine dining. Very good service. Tasty food’ *****

 

Een shout-out naar Yara en Teun, onze inkoop helden! Afgelopen maanden hebben ze alles (soms met een beetje hulp) onder de loep gehouden en zien we ook direct in onze cijfers terug dat de ‘koopjes jacht’ zeker loont. Daarnaast hebben we het, net als de vorige maanden, boven verwachting druk gehad met het aantal gasten wat ons bezoekt. Positief voor de werksfeer, want wie wil er nu op een maandag middag maar 2 koffie verkopen? Niemand… En dat hoeft ook niet meer want zelfs op doordeweekse dagen mogen we niet klagen over de lunch en diner pieken. Alle leidinggevende bij Luzt zijn ook echt altijd aan het meedenken in oplossingen, daar worden we echt gelukkig van. Kortom, ons team bestaat uit echte toppers! Mandy heeft ook meteen weer bewezen wat ze waard is deze maand, het record Mojito’s maken staat vanaf heden op 41 stuks 🙂

 

Over team gesproken, welkom! Koen, Ronald en Orianne. Midden Mei zijn deze drie bij ons team gevoegd en met of zonder ervaring, stuk voor stuk fijne mensen. We kijken ernaar uit om met jullie de komende maanden te gaan knallen. Thanks for joining us!

 

Fenne heeft haar laatste maand bij Luzt gedraaid, ondanks dat haar laatste officiële dag begin Mei als was, heeft ze ons toch nog eens uit de brand geholpen. Zo fijn! We wensen je heel veel succes met je studie toe en hopen dat als je weer tijd hebt voor een (bij)baantje, je weer bij ons binnenkomt lopen. Succes!

 

De nieuwe lunchkaart is sinds begin deze maand actief en wordt erg goed ontvangen. De gerechten zien er top uit en de gasten zijn erg blij met wat ze krijgen. Daarnaast gaat komende maand onze nieuwe diner kaart in met daarbij ook weer een aanpassing aan ons Chef’s Menu en wijnpairing. Op woensdag 7 juni gaan we om 15:00 uur met het team proeven (meld je aan via de poll in onze team-app) en vanaf 17:00 uur gaat ‘ie in. Lekker bezig Jorn, samen met het hele keukenteam wat er nu staat (en wat er nog bijkomt) bouwen we weer aan een supersterk front. Ook de communicatie bediening en keuken, wat af en toe wat stroef gaat omdat er een plafond tussen zit, gaat steeds beter. Zo zie je maar weer, 1 team, 1 taak. Laat de zomer maar komen!

 

Opkomend event bij Luzt, dit wil je niet missen!

Het klinkt misschien nog ver weg, maar de dagen vliegen inmiddels zo hard voorbij. Op donderdag 6 juli gaan we in samenwerking met Royal Bliss een event organiseren vanaf 17.00 uur. Het zal een (netwerk) borrel worden waar we met DJ, fotograaf en hele vette mixers Royal Bliss zullen activeren. Ben je niet op het rooster maar wil je er wel graag bij zijn? Hou onze Socials in de gaten en meld je aan! Mocht je nog vette ideeën hebben om bij dit Event toe te voegen, laat het ons weten!