Nieuwe bieren 100 Watt

Nieuwe bieren 100 Watt

NIEUWE BIEREN 100 Watt Oktober

Noot aan de man -9,7%

Het laatste bier waarmee we met hazelnoten gebrouwen hebben was alweer 3 jaar geleden, ‘Nutshake in a Nutshell’, een collab met Strieper Craft Beer Company. Dat was een fijne stout waarvan we onlangs het laatste fust hebben opgetapt tijdens onze 7 year anniversary. Na 3 jaar nog steeds een dijk van een bier!
Om het bierlandschap gevarieerd te houden deze keer een zware brown ale. Minder gebrand waardoor toffee en caramel smaken meer ruimte krijgen, een vloeibare nuts reep zeg maar.

Cherry Chainsaw Massacre – 6,4%

Wij staan niet bekend om onze zure bieren. Miss Delicious met haar barrel-aged trawanten en dat was het wel zo’n beetje. Maar er loopt hier tegenwoordig een brouwer rond die er wel pap van lust. Geen pastry toestanden met een berg lactose, maar fijn zuur bier met een klein zoetje en een mega-lading fruit. In deze eerste editie hebben 200 kilo morellen hun einde gevonden. Een toefje home made vanille extract is de spreekwoordelijke kers op de taart om het leed wat te verzachten. Op naar deel 2!

Mooi de Klos – 10,5%

Deze sublieme stout is genadeloos als een sluipmoordenaar en onvoorspelbaar als de duisternis. Met trots presenteren wij ons gevaar dat onmerkbaar maar onverbiddelijk toeslaat. Zacht sluipt hij binnen, zich voorbereidend op een daaropvolgende explosie van koffie, pure chocolade en drop. Dit is een bier dat met zijn intense warmte en een spannende bitterheid, vrijwel iedereen in zijn greep houdt, nét lang genoeg tot zijn zacht geroosterde afdronk tot je binnendringt.