Hiii! Ik ben lenore

Hiii! Ik ben lenore

Wie ben ik? Ik ben Lenore, (net) 27 jaar en 10 jaar geleden voor mijn studie naar Tilburg verhuisd – daarna blijven hangen! Eigenlijk is alles wat ik leuk vind in het leven ergens wel terug te voeren op eten en drinken – van terrasjes tot picknicken, uit eten gaan, koken, biertjes proeven (en ook wijn), borrelen met vrienden, en ga zo maar door. Zo ben ik na mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen dan ook in de horeca beland: hoe leuk is het om van je hobby je werk te maken en dit te kunnen delen met anderen?

Bij Stadsbrouwerij 013 werk ik als assistent bedrijfsleider en houd ik me bezig met de roosters & planning, organisatie van evenementen en wat andere zaken achter de schermen. Je kunt dus met al je vragen hierover bij mij terecht – maar natuurlijk ook met persoonlijke kwesties en al je andere struggles. Samen weten we vast meer dan alleen! Natuurlijk ben ik ook op de vloer te vinden waar ik mijn best doe om onze gasten een top ervaring te bezorgen en natuurlijk met heel veel plezier met onze leuke collega’s samen te werken!

Mijn levensmotto wisselt regelmatig maar op dit moment ga ik voor ‘Geniet nooit met mate’!