Praktisch 3

Alle praktische zaken

ROOSTER

In Nostradamus kun je je rooster zien. Het rooster wordt enkele weken vooruit gepubliceerd zodat iedereen op tijd weet wanneer hij of zij moet werken.

Beschikbaarheid: In Nostradamus kun je zelf je beschikbaarheid invoeren tot 4 weken van tevoren. Let dus op dat je dit op tijd doet.

Ruilverzoeken: Via Nostradamus kun je ruilverzoeken indienen. Als je met een collega een dienst wil ruilen, kun je tot 1 week van tevoren een ruilverzoek indienen. Als je dit korter dan een week van tevoren doet, wordt deze in principe afgekeurd, tenzij er een goede reden voor is. Zorg er dus voor dat je op tijd plant en vooruit kijkt.

Verlof en vakantie: Via Nostradamus kun je een verlofverzoek indienen voor een vakantie of weekend weg. Ook dit kan tot 4 weken van tevoren. De roostermaker keurt dit verzoek goed of af.

Stand-by diensten: Als het nodig is werken we met stand-by diensten, omdat het soms lastig te voorspellen is hoe druk het zal worden. Deze worden in het rooster aangegeven met het label ‘stand-by’. Mocht het bijvoorbeeld slecht weer worden, kan het zijn dat deze dienst van tevoren gecanceld wordt. Als je bent ingepland op een stand-by dienst, moet je zorgen dat je binnen een kwartier bij de stadsbrouwerij bent op het moment dat je wordt gebeld. Als je niet wordt opgeroepen om te komen werken als je stand-by staat, krijg je als tegemoetkoming toch een uur uitbetaald.

VRAGEN? Stuur een mailtje naar lenore@stadsbrouwerij013.nl

a
a
a

ETEN & DRINKEN

Drinken: Als je aan het werk bent, kun je altijd koffie, thee of fris pakken. Er staan grote flessen fris in de koeling voor het personeel. Na het werken zin in een biertje? Gezellig! Je hebt recht op twee sluitdrankjes (tapbiertjes, fris of wijn). Deze moeten wel worden aangeslagen in de kassa om de voorraad kloppend te houden.

Eten: Als je overdag aan het werk bent, kun je gebruikmaken van een personeelslunch (€3,-). Als je voor 17.00u begint met werken, kun je gebruikmaken van een personeelshap (€4,-). Deze reken je direct af als je gaat eten. Als je om of na 17:00u begint met werken, zorg je dat je thuis hebt gegeten.

URENREGISTRATIE & PAUZE

Je zorgt dat je altijd 5-10 minuten voor aanvang van je dienst aanwezig bent, zodat je op tijd bent omgekleed en op de vloer staat. Je klokt aan het begin van je werkdag in met je vingerafdruk.

Bij het uitklokken geef je vervolgens aan hoeveel pauze je hebt gehad. Rokers geven altijd 15 minuten pauze aan.

Urencorrectie: Als je een keer bent vergeten in- of uit te klokken, kun je via Nostradamus een urencorrectie sturen met de juiste uren. Let op: als je dit te vaak doet, heeft dit consequenties. Wees dus accuraat met in- en uitklokken.

a
a