Thuismenu’s in Tilburg

Thuismenu’s in Tilburg

Luxe diner bestellen aan de Piushaven in Tilburg

Op de hoek, aan de gezellige Piushaven ligt Stadsbrouwerij013. Een plek waar menig Bourgondiër en bierliefhebber wekelijks te vinden is. Nu alles stilligt door Corona, is bij ons de pret niet opgehouden! Wij van Stadsbrouwerij013 hebben het Luxe thuismenu uitgevonden.

 

Dineren in eigen huis

Voor een vriendelijke prijs krijg je een handgemaakt luxe diner thuisbezorgd*, of je komt het gezellig op locatie afhalen en neemt gelijk een paar speciaal bier mee uit eigen brouwerij. Alles is inbegrepen. Sierlijke servetten met inspirerende quotes, kaarsen in bierflesjes voor de sfeer, placemats met interessante vragen en een Spotifylijst om te genieten van lekkere muziek tijdens het eten, zoals je normaal bij ons in het proeflokaal doet.  Je hoeft nergens aan te denken, behalve aan de afwas 😉

 

Je eigen menu samenstellen

Je kunt kiezen voor een 3-gangen of een 4-gangen menu. Je kiest zelf je gerechten. Denk bijvoorbeeld aan hertenbiefstuk met paddenstoelenjus, kabeljauw met kokkels in botersaus, huisgerookte zalm, Wagyu carpaccio, bisque met langoustines, moet ik nog doorgaan? Of loopt het water je ook al in de mond! Kies zelf wat jij het lekkerst vindt. Alles kan vegetarisch en vegan. We houden rekening met jouw dieetwensen zodat je optimaal je eigen menu kan samenstellen.

 

Bierpairing

Onze biersommelier heeft bij elk gerecht een van onze eigen gebrouwen bieren uitgezocht en er een interessante uitleg bij geschreven. Zo kun je, terwijl je geniet van een hap eten, alle smaken laten samenvloeien of verrast worden hoe bier, je een andere smaakbeleving kan laten geven. Ultieme foodpairing dus. Zelfs als je eigenlijk niet van bier houdt is het de ervaring waard om te zoeken naar nieuwe smaken.

Easy homecooking

Bij elk gerecht zit een duidelijke instructievideo waardoor jij je bord nog mooier op kan maken dat in je favoriete restaurant. Wees creatief! Speel met de kleuren en posities, wij zorgen dat jij alles bij de hand hebt om je gerecht tot in de puntjes af te werken. Zo kun je een dag een echte chef zijn, inspiratie opdoen en je eters verassen met een heerlijk gerecht dat lijkt op een kunstwerkje! Easy home cooking met ons luxe thuismenu. Thuis uiteten!

 

BESTEL NU!