Transfers

Transfers

Peer Wolfs

Peer Wolfs maakt een transfer van Café 100 Watt naar Van Moll Brewpub. Gezien de intensieve samenwerking van Dutch Beer Concepts en van Van Moll blijft Peer fijn binnen onze bierfamilie. Peer gaat zijn kennis en kunde loslaten bij Brewpub van Moll.

 

Wij zijn Peer erg dankbaar voor zijn bijdrage aan het succes van Café 100 Watt. Een geweldige collega waar wij nog veel bieren mee gaan drinken.

Iris Wischmann

Iris Wischmann onze co-founder en concept ontwikkelaar van de Albatros Streetfood en Gastrobar Luzt gaat haar droom leven. Iris heeft in het groene hart van Eindhoven Paviljoen Genneperparken overgenomen. Een droom die na vele jaren in vervulling gaat. In de Eindhovense natuur gastvrijheid bieden met mooie bieren en streekproducten.

Iris gaat ervoor zorgen dat de locatie een begrip in het ‘Brabantse’ land gaat worden. Iris neemt niet per direct afscheid, maar bouwt haar activiteiten langzaam af om vervolgens per 1 juli geheel afscheid te nemen. De taken van Iris worden overgenomen door de horecamanagers in samenwerking met Youri Doreleijers. Wij zijn Iris enorm dankbaar voor haar inzichten, werkzaamheden, ontwerpen en bovenal als fijne collega.

Daarnaast gaat de Genneperparken natuurlijk vele bieren schenken van 100 Watt en Stadsbrouwerij 013. Iris zal altijd voor jullie klaarstaan waar nodig en blijft indirect natuurlijk betrokken gezien Iris  de partner is van Youri Doreleijers.

Ruben Goedewagen

Ruben Goedewagen Het creatieve brein van Gastrobar Luzt gaat zijn vleugels uitslaan. Ruben gaat carrière maken binnen het onderwijs. Ruben gaat zijn kennis en kunde overbrengen op talentvolle chef’s in spé.

Wat meer rust en regelmaat maar wél met de passie zoals ieder hem kent.

Jorn Orth

Jorn Orth promoveert naar de functie van Chefkok en gaat hier zijn stempel drukken met zijn kennis. We gaan Ruben natuurlijk enorm missen, maar daarnaast kijken wij ook weer uit naar de kunsten van Jorn, Teun, Bart en de rest van de keukenbrigade van Gastrobar Luzt.

Sidney van Stijn

Onze altijd goedlachse chef-kok van Stadsbrouwerij 013 is ook klaar voor een volgende stap! Sidney gaat vanaf 1 april, zoals hij het zelf zegt, een enorm spannend avontuur aan.