VERANDERINGEN IN SB013

VERANDERINGEN IN SB013

Waar de nieuwsbrief voor in het leven in is geroepen, is er deze keer veel nieuws vanuit hartje Tilburg! Er is van alles gebeurd de afgelopen tijd aan de kalme wateren van de Piushaven. Bij de Stadsbrouwerij013 als ook de Albatros Streetfood zal het roer worden overgenomen…

 

Onze bedrijfsleidster Lenore is ondertussen aangemeerd bij haar grote droom. Een eigen parel van een zaak genaamd GIST. Zo ontzettend trots zijn al haar fantastische collega’s dat ze dit avontuur aangaat. Een grote steun en toeverlaat vol met passie en visie. Zo kennen we onze Leo het best. Nogmaals ontzettend bedankt namens iedereen voor alle mooie tijden, momenten en je geweldige persoon!

 

Naast het afscheid van Lenore heeft ondertussen onze Chef Sidney zijn weg ook vervolgd. Een enorm spannend avontuur zoals hij het zelf zegt! In heel zijn tijd bij ons hebben we natuurlijk allemaal gezien dat deze man zo ontzettend veel kan. Leidend in niet alleen de keuken stond hij altijd voor iedereen klaar. Warme kant, koude kant, afwas en zelfs achter de bar. Wat kan hij eigenlijk niet! Daardoor hebben we als geheel team ook alle vertrouwen dat hij op zijn nieuwe plek wederom een groot succes zal zijn.

 

Na een tranen trekkend afscheid van beide Lenore en Sidney, terug krijgen we een andere dame in de stuurhut. Grete heeft namelijk de verantwoordelijkheid gekregen over beide Tilburgse locaties. Zo nuchter als ze is misstaat ze zeker niet in onze Textielstad. Een duidelijke visie gecombineerd met een oprecht begaan team naast haar, daar zien wij een mooie toekomst in tegemoet. Haar dank in het gekregen vertrouwen is groot en de drang om daar naar behoren toe te presteren enorm. Samen met heel het Tilburgse team wil ze groeien en ruimte creëren om positief te motiveren en blijven ontwikkelen. Niet stilstaan maar doorvaren!

 

Ach ja, eerst maar eens zien waar dat schip strand 🙂