WILLEM II EN TILBURG TRAPPERS

WILLEM II EN TILBURG TRAPPERS

De sportiefste samenwerking!

WIJ BIJ STADSBROUWERIJ 013 ZIJN NIET DE ENIGE DIE JULLIE MISSEN. OOK DE CLUBS WILLEM II EN TILBURG TRAPPERS MISSEN DE TROUWE SUPPORTERS. SCOOR NU JOUW EXCLUSIEVE SIXPACK BIJ JUMBO FOODMARKT, MITRA SLIJTERIJ BERRIE PEEK, STADSBROUWERIJ 013 OF ONZE ONLINE WEBSHOP EN MAAK KANS OP EEN GESIGNEERD SHIRT VAN WILLEM II OF TILBURG TRAPPERS!

HUP WILLEM II STOERE KERELS

Dit jaar bestaat Willem II 125 jaar en dat zal de club natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Eerder brachten wij al een speciale twopack uit met twee limited edition Tricolores  witbieren, door ons gebrouwen om onze Tilburgse trots, Willem II te supporten.

SPICY ALS EEN IJSHOCKEYPUCK

Speciaal voor onze helden op de schaats, brouwden we een stoer bier met een klein hartje. Onder de romige witte schuimkraag schuilt een verfrissend hoppige Weizen. Met zijn aromatische tonen van tropisch fruit, banaan en kruidnagel gaat dit bier hand in hand met het supporten van de Tilburgse Trappers. Een licht prikkelende bitter op de achtergrond, maar fris, doordrinkbaar en spicy als een ijshockeypuck!

KRACHTEN BUNDELEN

’T meest sportieve sixpack van Tilburg bestaat uit twee Willem II witbieren, twee Trappers Weizen en onze prijswinnaar Lumunus, een nieuw fenomeen in Tilburg en omstreken, en de trots van onze brouwer. In 2020 is het bier geprezen met een Zilveren medaille op het internationale Brussels Beer Awards 2020!